Snickerdoodle Cookies (스니커두들 쿠키)

When you have to make cookies but don't have a good variety of ingredients on hand, Snickerdoodle Cookies are the perfect choice. It only takes the basic baking ingredients, and is also very easy to make. I've been using this recipe since I got it from a TV cooking show years ago. I like to try different recipes all the time to find the best version, but none have beat this yet. Here is my favourite Snickerdoodle Cookies recipe. Try this today, you will love it.

쿠키를 만들어야 하는데 집에 있는 재료가 다양하지 않을 때가 있잖아요, 그럴 때 만들기 딱 좋은 게 바로 스니커두들 쿠키랍니다. 아주 기본적인 베이킹 재료 몇 가지만 있으면 되고, 만드는 것 또한 아주 쉬워요. 몇 년전 텔레비전 쿠킹 쇼에서 이 레시피를 알게 된 후 줄곧 사용해오고 있어요. 저는 최고라고 여겨지는 레시피를 찾느라 항상 이런저런 다양한 방법으로 만들어 보는 걸 좋아하는데, 아직까지는 이것보다 맛있는 방법을 못 찾았습니다. 제가 아끼는 스니커두들쿠키 레시피를 소개합니다. 오늘 한번 만들어보세요, 아마 반하실걸요?

제가 사용하는 계량은 1 cup = 240ml   1 Tbs = 15ml   1 tsp = 5ml 입니다.

Ingredients:
  • 1 cup salted butter
  • 1 1/2 cup white sugar
  • 2 eggs
  • 1 tsp vanilla
  • 1 Tbs corn syrup
  • 3 cups all purpose flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1/4 tsp salt
  • 2 Tbs white sugar + 2 tsp cinnamon

  • 가염 버터 1 컵 
  • 흰설탕 1과 1/2 컵
  • 달걀 2개
  • 바닐라 1 티스푼
  • 물엿 1 테이블 스푼
  • 다목적 밀가루 3 컵
  • 베이킹 파우더 1 티스푼
  • 베이킹 소다 1 티스푼
  • 소금 1/4 티스푼
  • 흰설탕 2 테이블 스푼 + 계피가루 2 테이블 스푼


How to make:
  1. Preheat oven to 375F (190C). Line cookie sheet with parchment paper.
  2. Cream butter, sugar and egg with electric mixer until light and fluffy. Add vanilla and corn syrup.
  3. Combine flour, baking powder, baking soda and salt, then stir into creamed mixture.
  4. Shape the dough into 1 inch balls.
  5. In small ball mix 2 Tbs sugar and 2 tsp cinnamon.
  6. Roll each ball in sugar-cinnamon mixture; place balls 2 inches apart on cookie sheet.
  7. Bake at 375F (190C) for 8-9 minutes. Cool on baking sheet for one minute; transfer cookies to cooling rack and cool completely.
  1. 오븐은 화씨 375도(섭씨 190도)로 예열한다. 쿠키 팬에 유산지를 깔아 준비한다.
  2. 버터, 설탕, 달걀을 전기 믹서기로 크림 상태가 되도록 한 후 바닐라와 물엿을 넣고 섞어준다.
  3. 밀가루, 베이킹 파우더, 베이킹소다, 소금을 섞어서 넣고 스파튤라를 사용해 손으로 잘 섞어 반죽을 만든다.
  4. 지름 1인치 정도의 크기로 동그랗게 빚는다.
  5. 작은 그릇에 흰설탕 2 테이블 스푼과 계피가루 2 테이블 스푼을 잘 섞어 놓는다.
  6. 빚어 놓은 반죽을 계피설탕에 굴린 후 쿠키 팬에 2 인치 간격으로 배열한다.
  7. 화씨 375도 (섭씨 190도로 예열 된 오븐에 8-9분간 베이크한다. 팬에서 1분 정도 식힌 후 식힘망에 옮겨 완전히 식힌다.

Cream butter, sugar and egg with electric mixer until light and fluffy. Add vanilla and corn syrup.
버터, 설탕, 달걀을 전기 믹서기로 크림 상태가 되도록 한 후 바닐라와 물엿을 넣고 섞어준다.


Combine flour, baking powder, baking soda and salt,
밀가루, 베이킹 파우더, 베이킹소다, 소금을 섞어서


then stir into creamed mixture. Shape the dough into 1 inch balls.
크림화 시킨 버터에 넣고 스파튤라를 사용해 손으로 잘 섞어 반죽을 만든 다음 지름 1인치 정도의 크기로 동그랗게 빚는다.


In small ball mix 2 Tbs sugar and 2 tsp cinnamon.
작은 그릇에 흰설탕 2 테이블 스푼과 계피가루 2 테이블 스푼을 잘 섞어 놓는다.


Roll each ball in sugar-cinnamon mixture.
빚어 놓은 반죽을 계피설탕에 굴린다.


Place balls 2 inches apart on cookie sheet. Bake at 375F (190C) for 8-9 minutes.
쿠키 팬에 2 인치 간격으로 배열한다. 화씨 375도 (섭씨 190도로 예열 된 오븐에 8-9분간 베이크한다.


Cool on baking sheet for one minute.
팬에서 1분 정도 식힌 후


Transfer cookies to cooling rack and cool completely.
식힘망에 옮겨 완전히 식힌다.


It's so delicious!
너무너무 맛있어요!



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