Vegetable Scrambled Eggs (채소를 넣은 스크램블 에그)

On one very relaxed Saturday morning, my husband and I enjoyed a late breakfast. I made these colourful scrambled eggs. It is very easy and fast to fix. I served it with sausage and toasted whole wheat bread. It would have been perfect if I had some fresh fruit.

무척 한가롭고 여유로웠던 어느 토요일 아침에, 남편과 저는 늦은 아침 식사를 즐겼어요. 빨강 파랑 색깔이 예쁜 스크램블 에그를 만들었습니다. 정말 쉽고 빠르게 만들 수 있답니다. 소세지와 통밀빵 토스트를 함께 서브했는데요. 싱싱한 과일이 있었더라면 더 좋았을 것 같아요.

제가 사용하는 계량은 1 cup = 240ml  1 Tbs = 15ml  1 tsp = 5ml 입니다.

Ingredients:
  • 4 eggs, lightly beaten
  • 1/2 cup chopped green bell pepper
  • 1/4 cup milk
  • 2 stems sliced green onions
  • 1/4 tsp salt
  • Black pepper
  • 1 small tomato, chopped and seeded (I used cherry tomatoes)

  • 달걀 4개, 가볍게 풀어 놓는다.
  • 다진 청피망 1/2컵
  • 우유 1/4컵
  • 파 2줄기, 다져 놓는다.
  • 소금 1/4 티스푼
  • 후추가루
  • 작은 토마토 1개, 씨는 빼고 잘게 썰어 놓는다. (저는 체리토마토를 사용했어요.)




How to make:
  1. In a bowl, combine the eggs, green bell pepper, milk, green onions, salt and pepper.
  2. Pour egg mixture into a lightly greased skillet. Cook and stir over medium heat until eggs are nearly set.
  3. Add the tomato; cook and stir until eggs are completely set.
  1. 그릇에 달걀, 피망, 우유, 파, 소금과 후추가루를 넣고 섞어 주세요.
  2. 기름을 살짝 두른 팬에 달걀을 붓고 중 불에서 달걀이 거의 익을 때까지 저어 주면서 익혀요.
  3. 토마토를 넣고 달걀이 완전히 익을 때까지 저어 주세요.

In a bowl, combine the eggs, green bell pepper, milk, green onions, salt and pepper.
Pour egg mixture into a lightly greased skillet. Cook and stir over medium heat until eggs are nearly set.

그릇에 달걀, 피망, 우유, 파, 소금과 후추가루를 넣고 섞어 주세요.
기름을 살짝 두른 팬에 달걀을 붓고 중 불에서 달걀이 거의 익을 때까지 저어 주면서 익혀요.


Add the tomato. 
토마토를 넣습니다. 

Cook and stir until eggs are completely set.
달걀이 완전히 익을 때까지 저으면서 익혀 주세요.

Serve with sausage and toasted bread.
소세지, 토스트와 함께 상에 냅니다.

Enjoy!
맛있게 만들어 드세요!



Comments