Refigerator dill Pickles (냉장고 딜 피클)
I found this recipe from Taste of Home. It is so simple to make because you don't need to go through process of canning - just make it and simply store in the fridge. It tastes great. It is tangy and crispy. I am going to make another batch while these pickling cucumbers are in season and give them away to friends as gifts.
이 레시피는 Taste of Home 에서 찾았어요. Canning 하는 과정을 거치지 않기때문에 만들기가 정말 간단합니다 - 만들어서 바로 냉장고에 보관하면 되거든요. 맛 또한 일품입나다. 새콤하면서 아삭거려요. 피클링 오이가 한창일 때 한 번 더 만들어서 친구들에게 선물해야겠습니다.
제가 사용하는 계량은 1 cup = 240ml 1 Tbs = 15ml 1 tsp = 5ml 입니다.
Ingredients:
How to make:
이 레시피는 Taste of Home 에서 찾았어요. Canning 하는 과정을 거치지 않기때문에 만들기가 정말 간단합니다 - 만들어서 바로 냉장고에 보관하면 되거든요. 맛 또한 일품입나다. 새콤하면서 아삭거려요. 피클링 오이가 한창일 때 한 번 더 만들어서 친구들에게 선물해야겠습니다.
제가 사용하는 계량은 1 cup = 240ml 1 Tbs = 15ml 1 tsp = 5ml 입니다.
Ingredients:
- 5 lbs pickling cucumbers
- 10 heads fresh dill sprigs
- 2 large onions, thinly sliced
- 5 garlic cloves, sliced
- 1 L water
- 1 L white vinegar
- 3/4 cup sugar
- 1/2 cup canning (pickling) salt
- 피클용 오이 5 파운드
- 딜 10 줄기
- 큰 양파 2개, 채 썰어 놓는다
- 마늘 5 톨, 편 썰어 놓는다
- 물 1 리터
- 식초 1 리터
- 설탕 3/4 컵
- 피클용 굵은 소금 1/2 컵
How to make:
- Wash cucumbers using brush; drain water.
- Cut each cucumber lengthwise into four spears.
- In a large bowl, combine the cucumbers, dill, onions and garlic; set aside.
- In a Dutch oven, combine water, vinegar, sugar and salt. Bring to a boil; cook and stir just until salt is dissolved.
- Pour the brine over cucumber mixture; cool.
- Cover tightly and refrigerate for at least 24 hours.
- Store in the refrigerator for up to 2 months.
- 오이를 솔을 이용해 깨끗이 씻어 물기를 거둔다.
- 씻어 물기 뺀 오이는 길이로 4 등분하여 썰어 놓는다.
- 큰 그릇에 오이, 딜, 양파, 마늘을 담는다.
- 냄비에 물, 식초, 설탕, 소금을 넣고 끓인다. 소금이 녹을 때까지만 저어 주면서 끓인다.
- 오이에 소금물을 붓고 식힌다.
- 뚜껑 있는 그릇에 담아 간이 배도록 최소한 냉장고에 최소한 24시간 넣어 둔다.
- 냉장고에 2달 정도 보관하고 먹을 수 있다.
Cut each cucumber lengthwise into four spears.
씻어 물기 뺀 오이는 길이로 4 등분하여 썰어 놓는다.
In a large bowl, combine the cucumbers, dill, onions and garlic; set aside.
큰 그릇에 오이, 딜, 양파, 마늘을 담는다.
In a Dutch oven, combine water, vinegar, sugar and salt; bring to a boil.
냄비에 물, 식초, 설탕, 소금을 넣고 끓인다.
Cook and stir just until salt is dissolved.
소금이 녹을 때까지만 저어 주면서 끓인다.
Pour the brine over cucumber mixture; cool.
오이에 소금물을 붓고 식힌다.
Cover tightly and refrigerate for at least 24 hours.
뚜껑 있는 그릇에 담아 간이 배도록 최소한 냉장고에 최소한 24시간 넣어 둔다.
Store in the refrigerator for up to 2 months.
냉장고에 2달 정도 보관하고 먹을 수 있다.
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